Mød os på Facebook - klik her


Guldklumpen Aabybro - Privat Pasningsordning
Besøg os

Bettina Nygaard

Mobil/SMS 2142 2229Birthe Grønbek Bergmos

Mobil/SMS 2696 8678Lidt om Birthe og Bettina

Guldklumpen Aabybro indehaves Birthe Grønbek Bergmos og Bettina Nygaard, som er 2 erfarne piger, når det kommer til børnepasning.Birthe Grønbek Bergmos

Birthe Grønbek Bergmos har hele sit liv arbejdet med børn. Udover at være kommunal dagplejer i mange år, har Birthe selv 3 børn, som nu er voksne. Herudover var Birthe og hendes mand gennem mange år engangeret i arbejdet som familieplejer for en handicapet dreng, som de sikrede en kærlig og naturlig opvækst trods hans svære baggrund.

Privat bor Birthe i Aabybro.Bettina Nygaard

Bettina Nygaard er gift med Jan. Sammen har vi 2 drenge på henholdsvis 22 og 24 år. Bettina bor privat på Toftevej 38 i Aabybro.

Både Birthe og Bettina har flere års erfaring som kommunale dagplejere, og har faglig uddannelse og baggrund for at arbejde med børn.

Vi har valgt at arbejde som dagplejere, fordi vi elsker at have små børn omkring os og synes at det er fantastisk at følge den udvikling som børnene gennemgår i deres første år.

Den kærlighed vi giver vore børn her i dagplejen føler vi, at vi får mangefoldigt tilbage - både i hverdagen, og når vi senere møder børnene efter de er kommet i børnehave og skole.


Kurser og faglig baggrundKursusliste - Birthe Grønbek Bergmos

Grundlæggende uddannelse for pædagogmedhjælpere

Børns kompetenceudvikling 0-5 år

Kommunikation

Tegn til tale

Forældresamarbejde i daginstitutioner og dagpleje

Førstehjælp og småbørnsførstehjælpKursusliste - Bettina Nygaard

Grundlæggende uddannelse for pædagogmedhjælpere

Børns kompetenceudvikling 0-5 år

Børnepsykologi - Grundkursus

Børnepsykologi - Overbygning

Førstehjælp og småbørnsførstehjælp